Ta tillbaka Sverige från rasisterna!!

Sveriges näst största parti har nu kommit fram till att det är OK att bjuda in Sverigedemokraterna till överläggningar. Ett närmande i att acceptera ett nazistiskt parti i Sveriges riksdag. DET SKRÄMMER MIG!!

Jag har röstat på Moderaterna hela mitt liv, men nu har jag fått ge upp dem. Jag har sett hur de senaste året har gått mer och mer till att anamma höger-radikala idéer och nu senast bjuda in ett nazistiskt parti till överläggningar. Har vi inte lärt någonting av historien? Det var exakt så här det började på 30-talet när nazisterna växte sig större i Tyskland.

Och hur fan kommer det sig att 20% av Sveriges befolkning tycker att det är OK att rösta på ett parti som tycker att invandrare, homosexuella mfl är mindre värda?? Att man kan fundera på att inskränka abort-rätt?? Va fan är det som händer??

Att sedan Nya Moderaterna fallit i fällen, det är helt fruktansvärt! Ni kommer aldrig mer få min röst, och jag är jävligt säker på att Fredrik Reinfeldt (den bästa statsminister vi haft!) är fruktansvärt besviken på linjen som hans parti har tagit.

I dessa dagar, med så mycket oro och så mycket skit som händer överallt, det minsta vi behöver är mera misstro! Vi behöver mer kärlek, vi behöver mer förståelse, och framför allt så behöver vi prata med varandra.

Det finns inget som är bra med Sverigedemokraterna! De kommer inte göra ett bättre Sverige. De kommer bara göra att vi blir mer rädda! SKÄRP ER OCH LYSSNA PÅ vad Jonas Gardell har att säga här!!

Fan, jag såg fram emot ett nytt år som skulle bli bättre än skit-året 2016, och det har redan gått åt helvete! Jag måste säga som Slipknot: PEOPLE=SHIT!!!

Va fan är det med folk? Vad hände med medmänskligheten?

Avslutar med en video med Knogjärn som kanske kan får er på andra tankar….

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.