Är vi mänskliga, eller bara rasister?

Åter igen, när jag läser vad mina vänner skriver på Facebook så blir jag mörkrädd. Eller när jag hör vänner prata…. Och det som de skriver, eller säger, är precis vad Sverigedemokraterna vill att man ska skriva. Folk använder Fria Tider och Avpixlat till att sprida osäkerhet och våld i Sverige idag!

Det kommer många flyktingar till Sverige idag, och vi har svårt att hinna med att ta emot alla. Det är tyvärr ett faktum. I den bästa av världar så skulle ingen människa behöva fly från sitt land. Men idag är inte världen så. Den är grym. Den är elak. Och den tvingar människor på flykt.

SverigeWebsites som Avpixlat och Fria Tider etc, de springer bara Sverigedemokraternas ärenden! De påstår att de rapporterar vad som händer i landet, men ALLT DE VILL GÖRA är att skapa osäkerhet och misstänksamhet! Och i slutändan så kommer det att leda till ett kaos! Vilket är allt de vill göra! De vill föra fram allt negativt, de vill få dig att bli aggressivt inställd till det! De vill att du ska vara förbannad när du ser en flykting!! Du ska vara rätt för flyktingar….

I stället för att försöka komma till samhörighet, och lära sig av olika kulturer, så försöker man ta fram det värsta och förstora det hela, och det finns tyvärr för många som inte förstår vad som händer. Det är en propaganda-maskin som Hitler skulle vara stolt över, och vi har inte lärt oss någonting!

Snälla, försök att inte lyssna på propagandan från dessa nazister! De kommer aldrig att göra Sverige till ett bättre land! Det vi måste göra är att försöka att minnas vad som gjorde Sverige så bra en gång i tiden, varför tyckte människor att det var en bra ide att komma till Sverige? Jo, för att i Sverige bryr man sig om människor, folk som har det svårt och har lämnat allt efter sig! Vi är bättre än alla ny-nazister! Jag vet det! Bevisa mig rätt!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLA JÄVLA DUMMA MÄNNISKOR!!

Har du läst så här långt, så är jag glad och då kommer du förhoppningsvis att förstå videon:

Jag har skrivit om det förr, du kan hitta det här:

Dags för CRANNK att ta ställning!!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.