Dags för CRANNK att ta ställning!!

I dag läste jag en massa skit på Facebook och lite senare på kvällen råkade jag förstå vad Avatar’s video “Bloody Angel” verkligen handlar om. Kombinerar jag dessa två så inser jag att jag måste höja min röst! Och jag måste använda vår site som ska handla om hårdrock till att ta ställning!

Men det är vad hårdrock handlar om för mig. Alla är hårdrockare oavsett var de kommer i från!

Det är dag att ta ställning! Det är vad jag gör nu på Crannk just nu! Den här rasismen som figurerar i det svenska samhället idag är inte bra på något sätt! Det skapar bara motsättningar som kommer leda till våld!

Ja, vi ska kunna diskutera invandringen. Men inte på det sättet som bedrivs idag. I dag så ändrar svenska politker sig efter hur mycket Sverigedemokrater skriker! Och Sverigedemokraterna (kommer benämna dem som SD framöver, det är inget demokratiskt över dessa!!!), har skapat en fantastiskt bra propaganda-maskin som äter sig in i det svenska samhället!

Det enda som SD  gör idag är att ska en vi och dom känsla för att skapa motsättningar. Dessa motsättningar kommer i slutändan bara att vända folk emot varandra och till slut, om SD får välja kommer vi snart ha en massa gestapos som börjar jaga flyktingar och folk som tycker annorlunda!

De har skapat siter som Fria Tider och Avpixlat, och dessa siter förvanskar nyheter och beslut från riksdagen. Och det stora problemet är att människor, människor som du och jag är kompisar med, ofta missförstår eller tar som sanning. Och det är precis vad de vill.

De vill skapa motsättningar mellan människor, och jag är så jävla rädd för de vinner makt hela tiden! Jag vill verkligen inte ha SD som styrande parti här i Sverige. Det är parti som kommer från riktig gammel-nazism!

Och problemet är att det går verkligen inte att resonera med dessa människor och svenska politiker vet inte hur de ska tackla det här. Det finns inget motstånd!

De som röstar på SD och följer deras propaganda verkar inte fatta! Tänk Tyskland på 30-talet!! Människor börja bli riktig fanatiska, och jag är rädd!

Det finns ingen debatt idag, det finns bara krigsord!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.